Ajankohtaista Paronilta

Webinaari: Ketterä vaatimusmäärittely 14.5.2020

Tervetuloa mukaan avoimeen ja maksuttomaan Ketterä vaatimusmäärittely -webinaariin torstaina 14.5.2020 klo 13.00 alkaen. Tilaisuuden järjestää TIVIA. Katso lisätietoja Paronin Valmennus sivulta.

Ketterä vaatimusmäärittely koulutus 3. – 4.6.2020

Vaatimusmäärittely on muuttunut hyvinkin paljon ketterän kehittämisen mukana. Tärkeää on asiakkaan, käyttäjän ja liiketoiminnan tarpeiden muutoksen jatkuva huomioiminen ja vuoropuhelu. Tässä koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesi läpi se, mitä Ketterä vaatimusmäärittely pitää sisällään ja mitä menetelmiä siinä voidaan hyödyntää ja ketkä siihen osallistuvat ja miten.

Tälle vaatimusmäärittelykoulutukselle on tilaus valmiina jo pitkään. Siksi olen sen tuonut sen tarjottimelle. Koulutuksessa käsitellään vaatimusmäärittely huomioimalla kaikki ketterän kehittämisen erityispiirteet, siltä osin, kun ne liittyvät vaatimusmäärittelyyn ja määrittelyyn sekä toteutukseen ja testaukseen.

Koulutuksessa on käytetty tehokkaita työkalupakkeja, joiden avulla helpotetaan muun muassa vaatimusten löytämistä, priorisoimista ja analysointia. Sidosryhmien, käyttäjien ja käyttökokemuksen löytäminen ja ymmärtäminen on myös tärkeässä roolissa.

Käy katsomassa tarkempi kuvaus.

Valmennus Vaatimusmäärittely Kurssi Ketterä ohjelmistokehitys