Ketterä vaatimusmäärittely koulutus

Paronin koulutuspalvelut

Ketterä vaatimusmäärittely -koulutus auttaa parantamaan kyvykkyyttä huomioimalla ketterän kehittämisen oleelliset asiat ja käyttämään tehokkaasti työkaluja sekä kommunikoimaan eri sidosryhmien kesken. Näin saavutetaan hyötynä kyky toimia jatkuvasti liiketoiminnan muutostilanteessa tuottamalla asiakkaille, kumppaneille ja liiketoiminnalle tehokkaampia prosesseja sekä niitä tukevia sovelluksia, jotka vastaavat kulloiseenkin tilanteeseen. Näin on mahdollista saavuttaa huomattavia säästöjä ja tuottoja sekä tyytyväisiä asiakkaita, kumppaneita ja järjestelmän käyttäjiä.

.

ketterä vaatimusmäärittely koulutus

Ketterä vaatimusmäärittely

Tämä koulutus antaa valmiit eväät vaatimusmäärittelyyn hyödyntämällä ketterän kehittämisen parhaita käytäntöjä. Se on hyvin vuorovaikutteinen ja sisältää paljon käytännön harjoituksia. Koulutuksen jälkeen ymmärrät ketterän kehittämisen hierarkkisen rakenteen sekä siihen liittyvät roolit ja vastuut. Opit kuvaamaan käyttäjätarinoita, ominaisuuksia, ei-toiminnallisia vaatimuksia ja epicejä sekä hyödyntämään vaatimusten keruun ja analysoinnin menetelmiä. Tiedät ketterän kehittämisen elementit ja opit priorisoimaan ominaisuuksia ja arvioimaan työmääriä ketterästi.

Vaatimusmäärittely käsitellään huomioimalla kaikki ketterän kehittämisen erityispiirteet. Koulutuksessa on käytetty tehokkaita työkalupakkeja, joiden avulla helpotetaan muun muassa vaatimusten löytämistä, priorisoimista, analysointia ja työmääräarviointia. Sidosryhmien, käyttäjien ja käyttökokemuksen löytäminen ja ymmärtäminen on koulutuksessa myös tärkeässä roolissa.

KOHDERYHMÄ

Ketterä vaatimusmäärittely sopii kaikille kehitystiimin jäsenille ja erityisesti tuoteomistajille, tuotepäälliköille, liiketoiminta, sovellusanalyytikoille, vaatimusmäärittelijöille ja määrittelijöille. Myös salkunhoitaja sekä johtoryhmän jäsenet hyötyvät koulutuksesta. Tehostamalla kehittämisen toimintatapoja organisaatiossa saavutetaan tyytyväisiä asiakkaita sekä säästöjä ja tuottoja.

Valmennus voidaan järjestää myös yrityskohtaisena. Ei esitietovaatimuksia.

OHJELMA

Ensimmäinen päivä

Johdatus ketterään vaatimusmäärittelyyn
Kehitystiimi
Käyttäjätarinat
Tiimin kehitysjono
Ketterät vaihtoehdot työn hallinnoimiseksi
Iteraatiot ja skaalautuvuus
Ketterä työmääräarviointi
Sidosryhmät käyttäjät ja käyttökokemus

Toinen päivä

Työkalupakki vaatimusten löytämiseen
Ohjelma
Liiketoiminnan roolit ja vastuut
Visio ja ominaisuudet
Julkaisut ja tiekartta
Ominaisuuksien priorisointi
Ohjelman kehitysjono
Ei-toiminnalliset vaatimukset
Työkalupakki vaatimusten analysointiin
Lean salkun hallinta
Epic

Koulutuksesta annettuja palautteita

”Koulutukseen liittyvät odotukset täyttyivät ja harjoitukset olivat tosi hyviä ja hyödyllisiä!”

”En oikein osaa antaa kehitysehdotuksia, kun mielestäni sisältö, rakenne ja järjestelyt olivat tosi hyvät.”

Kouluttaja

Kouluttajana toimii konsultti Tero Ohvo, Paronin Konsultointi Oy:n perustaja. Terolla on yli 25 v. kokemus vaatimusmäärittelystä ja määrittelystä sekä niiden kouluttamisesta, mentoroinnista ja auditoinneista. Kehittämistä hän on tehnyt sekä ketterästi että perinteisesti. 

Terolla on kokemusta myös sovelluskehitysmenetelmän – erityisesti vaatimusmäärittely ja määrittely – kehittämisestä, tuotteistamisesta, kouluttamisesta, mentoroinneista, auditoinneista sekä myynnistä asiakkaille.

Tero on Certified Scrum Product Owner – CSPO.

Tiedot

Ei esitietovaatimuksia.

Ketterä vaatimusmäärittely koulutukset

Kevään 2022 viimeinen koulutus järjestetään toukokuussa.

Paikka: Verkkokoulutus ks. TIVIA Ketterä vaatimusmäärittely

Ajankohta: 17.-18.5.2022

Kieli: Esityskieli suomi ja materiaali suomi

TIVIA jäsenhinta: 1 090 €

Normaalihinta: 1 290 €

Ilmoittautuminen: TIVIA:n koulutukset

Kysy myös edullisesta yrityskohtaisesta valmennuksesta yhteydenottolomakkeella Ota yhteyttä -sivulla. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää koulutuksesta voit lähetää viestin tero.ohvo(at)paronin.fi tai soittaa 0400 764 298.

Peruutusehdot

Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta, peritään osallistumismaksusta 50 %. Peruuttamatta jätetystä ilmoittautumisesta peritään koko osallistumismaksu. 

Pidätämme oikeuden päivittää koulutuksen sisältöä.