Paronin valmennuspalvelut

Webinaari: Ketterä vaatimusmäärittely 14.5.2020

Tervetuloa mukaan avoimeen ja maksuttomaan Ketterä vaatimusmäärittely -webinaariin torstaina 14.5.2020 klo 13.00 alkaen. Tilaisuuden järjestää TIVIA. Tilaisuuteen voit ilmoittautua TIVIAn sivuilla täällä.

Vaatimusmäärittely on muuttunut hyvinkin paljon ketterän kehittämisen mukana. Tärkeää on asiakkaan, käyttäjän ja liiketoiminnan tarpeiden muutoksen jatkuva huomioiminen ja vuoropuhelu. Tässä webinaarissa esitellään lyhyesti mitä Ketterä vaatimusmäärittely pitää sisällään ja mitä menetelmiä siinä voidaan hyödyntää ja ketkä siihen osallistuvat ja miten.

Ketterä vaatimusmäärittely -webinaarissa esitellään mm. seuraavia aiheita:

  • roolit ja vastuut ketterässä vaatimusmäärittelyssä
  • työkalupakki vaatimusten löytämiseen
  • ketterän kehittämisen vaatimustyypit
  • työkalupakki vaatimusten analysoimiseen

Tämä webinaari on lyhyt esittely koulutuksesta Ketterä vaatimusmäärittely, joka järjestetään verkkokoulutuksena 3. – 4.6.2020.

Webinaarin asiantuntijana toimii konsultti Tero Ohvo, Paronin Konsultointi Oy:n perustaja. Hänellä on yli 25 v. kokemus vaatimusmäärittelystä ja määrittelystä sekä niiden kouluttamisesta, mentoroinnista ja auditoinneista.

Terolla on kokemusta myös sovelluskehitysmenetelmän – erityisesti vaatimusmäärittely ja määrittely – kehittämisestä, tuotteistamisesta, kouluttamisesta, mentoroinneista, auditoinneista sekä myynnistä asiakkaille.

Tero on Certified Scrum Product Owner – CSPO.

Ketterä vaatimusmäärittely -webinaari

  • torstai 14.5.2020
  • klo 13.00 – 14.00
  • webinaari on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista

Tämä webinaari on kaikille avoin. Voit ilmoittautua täällä.

Ketterä vaatimusmäärittely koulutus 3. – 4.6.2020

Vaatimusmäärittely on muuttunut hyvinkin paljon ketterän kehittämisen mukana. Tärkeää on asiakkaan, käyttäjän ja liiketoiminnan tarpeiden muutoksen jatkuva huomioiminen ja vuoropuhelu. Tässä koulutuksessa käsitellään käytännönläheisesi läpi se, mitä Ketterä vaatimusmäärittely pitää sisällään ja mitä menetelmiä siinä voidaan hyödyntää ja ketkä siihen osallistuvat ja miten.

Tälle vaatimusmäärittelykoulutukselle on tilaus valmiina jo pitkään. Siksi olen sen tuonut sen tarjottimelle. Koulutuksessa käsitellään vaatimusmäärittely huomioimalla kaikki ketterän kehittämisen erityispiirteet, siltä osin, kun ne liittyvät vaatimusmäärittelyyn ja määrittelyyn sekä toteutukseen ja testaukseen.

Koulutuksessa on käytetty tehokkaita työkalupakkeja, joiden avulla helpotetaan muun muassa vaatimusten löytämistä, priorisoimista ja analysointia. Sidosryhmien, käyttäjien ja käyttökokemuksen löytäminen ja ymmärtäminen on myös tärkeässä roolissa.

Koulutuksessa käsitellään kaikki vaatimusmäärittelyyn liittyvät elementit sekä niiden merkitys ja hyödyntäminen kehittämisen eri tasoilla. Siinä vastataan myös siihen, miten ketterässä kehittämisessä ja vaatimusmäärittelyssä organisoidutaan, minkälaisia rooleja on olemassa, kuka vastaa mistäkin asiasta, miten kehittäminen etenee tasolta toiselle.

Tämä koulutus antaa valmiit eväät vaatimusmäärittelyyn hyödyntämällä ketterän kehittämisen parhaita käytäntöjä.

KENELLE

Ketterä vaatimusmäärittely soveltuu kaikille sovelluskehittäjille: vaatimusmäärittelijöille, määrittelijöille, suunnittelijoille, kehittäjille, testaajille ja projektipäälliköille sekä kehitysprojektien (räätälöinti tai valmisohjelmistohankinta) asiantuntijoille: liiketoiminta, tekniikka, nykytila, jne.

Valmennus voidaan järjestää myös yrityskohtaisena. Ei esitietovaatimuksia.

OHJELMA

Ensimmäinen päivä
Vaatimusmäärittely

Johdanto vaatimusmäärittelyyn
Johdanto ketteriin vaatimuksiin
Sidosryhmät käyttäjät ja käyttökokemus

Menetelmät

Työkalupakki vaatimusten löytämiseen
Käyttäjätarinat
Visio ja ominaisuudet
Ei-toiminnalliset vaatimukset
Epic

Toinen päivä
Menetelmät

Työkalupakki vaatimusten analysointiin

Organisoituminen, roolit ja vastuut

Kehitystiimi
Tuoteomistaja
Scrum Master
Tiimin muut roolit ja vastuut
Ketterän kehittämisen kolme tasoa
Välineet
Yhteenveto

Kouluttaja

Kouluttajana toimii konsultti Tero Ohvo, Paronin Konsultointi Oy:n perustaja. Terolla on yli 25 v. kokemus vaatimusmäärittelystä ja määrittelystä sekä niiden kouluttamisesta, mentoroinnista ja auditoinneista.

Terolla on kokemusta myös sovelluskehitysmenetelmän – erityisesti vaatimusmäärittely ja määrittely – kehittämisestä, tuotteistamisesta, kouluttamisesta, mentoroinneista, auditoinneista sekä myynnistä asiakkaille.

Tero on Certified Scrum Product Owner – CSPO.

Tiedot

Ei esitietovaatimuksia.

Huomioithan, että koulutus on tarjolla TIVIAn kotisivuilla täällä ja voit ilmoittautua koulutukseen siellä.

Paikka: Verkkokoulutus

Ajankohta: 3.-4.6.2020

Kieli: Esityskieli suomi ja materiaali suomi

TIVIAn jäsenhinta: 1 100 €

Normaalihinta: 1 290 €

Ilmoittautuminen: TIVIA:n sivuilla

Kysy myös edullisesta yrityskohtaisesta valmennuksesta yhteydenottolomakkeella Ota yhteyttä -sivulla. Hintoihin lisätään alv 24 %.